Wie zijn wij

Even voorstellen

We zien het u denken: Pitch Up Records, wie zijn dat? Het antwoord is simpel: Pitch Up Records is een jong en dynamisch label, dat ontstaan is uit een samenwerking van Peter van Nierop, en Remko Liet.

Pitch Up Records is opgericht uit onvrede over de manier van werken in de muziek industrie.
U kent het wel: een artiest mailt een demo naar een maatschappij, en het idee word 3 weken later door een andere artiest van dat betreffende label uitgebracht, of er wordt niets gedaan met uw release.

Daardoor werd er besloten een eigen label als service voor de klanten van Strictly Music op te richten: Pitch Up Records.
Het doel was (en is) heldere afspraken maken, en doen wat afgesproken is. Niet meer, en niet minder. Simpel!

Al snel bleek dat veel klanten uit de studio ervoor kozen om de release bij Pitch Up Records neer te leggen.
Een goede release voorbereiden brengt veel werk met zich mee, en gezien de drukte in de studio, kwam het gesprek met Remko Liet op gang, om Pitch Up Records voort te zetten, zo gezegd, zo gedaan.

Remko heeft door zijn jarenlange ervaring in de muziekindustrie, een breed netwerk en kent hierdoor alle ins en outs. Waardoor een release onder het label van Pitch Up Records van A tot Z begeleid wordt.

Inmiddels heeft Pitch Up Records de muziekindustrie doen verbazen. Keer op keer komen we met nieuwe, verrassende, en verfrissende releases. We blijven scherp, en zorgen dat er uit de releases die aan ons zijn toevertrouwd, alles wat mogelijk is gehaald word!

Vanaf 13 februari 2014 is er in goed overleg tussen Remko en Peter besloten om het Label Pitch Up Records onder te brengen onder ReLite Productions & Events. Hierdoor is Pitch Up Records een volledig zelfstandig label die niet meer exclusief producties uit de Strictly Music studio uitbrengt, maar juist voor iedereen als platform gebruikt kan worden.

Peter heeft zich dan ook vanaf deze datum terug getrokken als mede-eigenaar en heeft als service een eigen label opgezet, om zijn klanten alsnog te kunnen voorzien in de ondersteuning van een release.