Mitch - Dat ben jijExtra Informatie

“Winnaar voice of Uden/Veghel brengt eerste single uit”

De 18 jarige Mitch Boef uit Uden is na het winnen van de finale van de voice of Uden/Veghel de studio in gedoken om een eigen single op te nemen.
De voice of Uden/Veghel is een jaarlijks evenement met een grote finale in borrelcafé Wij. Ook dit jaar was de concurrentie sterk maar zowel het publiek als de vakjury waren er unaniem over eens dat Mitch de beste zanger van 2013 is.
Naast een prachtige bokaal mag de winnaar een eigen single opnemen in de studio van Strictly Music. In de gesprekken met de producers Peter van Nierop en Lucien Martin kwam al snel naar voren welke kant muzikaal opgegaan zou worden.

Mitch die vanaf z’n tiende serieus met muziek bezig is gaan houden, deed al snel mee aan diverse talentenjachten zoals Popstars en X-Factor, hiermee eindigde hij bij de laatste 50 kandidaten. Als Mitch optreed in het land zingt hij voornamelijk nummers van o.a. Michael Bublé. Dit is dan ook de stijl van zijn nieuwe single “Dat ben jij” een uptempo Nederlandstalige nummer, die helemaal past bij de zangstijl van Mitch.
Zijn producers zijn zo enthousiaste over de zangkwaliteit van Mitch en het resultaat van de single, dat er al ideeën voor een album zijn. Laat u verrassen door Mitch met “Dat ben jij”

Maandag 25 november is de single “Dat ben jij” in een 1 uur durende live radio en TV show op Skyline RTV gepresenteerd. De single is vanaf 27 november overal te downloaden bij de bekende downloadportalen en iTunes.

Facebook: https://www.facebook.com/mitch.boef?fref=ts

Muziekproductie:
Productie - Peter van Nierop
T&M - Lucien Martin / Peter van Nierop
(c) 2013 Pitch Up Records www.pitchuprecords.nl

Videoclip:
Met dank aan Skyline RTV

Management & Boekingen:
Dynamic Music Facilities
Vivaldistraat 6 | 5481 LW SCHIJNDEL
T: 073-549 8583 | M: 06-511 711 75
Website: www.d-mf.nl


VideoClip

Terug naar het archief