Alain Kersten - Als ik denk aan jou!!!Extra Informatie

“Een single met speciale betekenis voor Dream4Kids”

Alain Kersten maakt zich hard voor stichting Dream4kids deze stichting zet zich in voor kinderen met een Trauma.
Alain bekend als Leadzanger van de super populaire formatie B*E*D van de heren Bolland en Bolland met hits als Welles verliefd geweest en diverse andere projecten, zet zich in voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De popsingle “Als ik denk aan jou” werd in 2010 al gemaakt, geproduceerd en geschreven door Alain en zijn team maar door het onverwachts overlijden van Demi de dochter van zijn maatje en eigenaar van zijn platenlabel Remko Liet werd alles stopgezet en was er een tijdlang radiostilte.

“Als ik denk aan jou” was namelijk het laatste liedje dat Demi luisterde tijdens de rit naar het ziekenhuis. Remko had de single die dag vanuit de studio meegenomen om te luisteren. Demi heeft van huis tot aan het ziekenhuis het liedje wel 6 keer willen horen, het bleek het laatste liedje te zijn die Demi heeft gehoord. Het verdriet was binnen het team immens en daardoor is het liedje op de plank terecht gekomen.

Maar nu 4 jaar later is Alain gevraagd om tijdens de clubdag van Dream4Kids op 8 juni a.s. een workshop te houden. Deze eer heeft Alain met 2 handen aangepakt ”Er is niets mooier dan deze stichting te mogen ondersteunen”. Na diverse gespreken kwam het liedje ter spraken en is er in overleg met de stichting besloten de single tijdens de clubdag te presenteren. Iedereen was namelijk laaiend enthousiast over het aanstekelijke pop liedje en wij hopen dat iedereen beseft dat bij het wegvallen van een geliefde of andere traumatisch gebeurtenis het voor een kind heerlijk is te mogen wegdromen al is het maar voor 1 dag!

Wij hopen dat alle radiostations, Tv, media en alle mensen deze kinderen te steunen door dit speciale liedje te downloaden want iedere cent gaat naar stichting Dream4Kids.

Liefs Alain Kersten en het hele team

De single is vanaf 8 juni via alle officiële downloadsites te verkrijgen!

VideoClip

Terug naar het archief