Laatste Nieuws

Door PEter - Maandag 10 Februari 2014 nieuws

Het heeft even geduurd, maar hij gaat als n speer! Van Knakenberg en Van Dijk hebben de handen ineen geslagen, en komen met deze hilarische "huispakkenplaat"

Diepgaand onderzoek naar het effect van Huispakken op de Carnaval 2014

Nog n krappe maand, en dan is het weer zover: Carnaval 2014 barst los.

Dat is de reden dat Dr. Prof. Ing. Van Knakenberg, en zijn compagnon Dr. Prof. Ing. Van Dijk, het effect van Huispakken op de komende carnaval maar eens onder de loep hebben genomen.

Al sinds het fenomeen huispak verscheen, zijn beide genieŽn bezig met onderzoek. Alle facetten zijn uitgebreid getest, en diepgaand onderzocht. Zo bleek bijvoorbeeld dat ís nachts na tweeŽn, een huispak veel makkelijker bier absorbeert. Als het dondert en bliksemt, blijkt een huispak juist erg ongeschikt. En regent het meters bier, blijkt u Ďt ook niet erg droog te houden. Maar, als er maar een WC is (en u moet met zín twee) heeft een huispak wel degelijk voordelen. Ook bleek dat mensen met namen als: Isabel, Joost, Annabel, Julia, Frans, Anton, Leo of Ome Bob veel minder vaak een huispak dragen.

Opvallend waren ook de overeenkomsten tussen een konijn, en een huispak. Bovendien voelde veel testpersonen zich in eerste instantie net een konijn (de wortelsoep was niet aan te slepen).

Omdat de publicatie van de onderzoeksgegevens wat lastig was (de medische wereld bleek niet geheel geÔnteresseerd), hebben beide ontzettend-geniale-onderzoekers de resultaten verwerkt in Ďn Carnavalskraker van de eerste orde. En de media krijgt van ons toestemming om deze onderzoeksgegevens met uw luisteraars en of kijkers te delen. Win-Win noemen wij dat in het laboratorium.

Natuurlijk zijn Dr. Prof. Ing. Van Knakenberg, en Dr. Prof. Ing. Van Dijk bereid om geheel belangeloos de onderzoeksresultaten nader toe te komen lichten.