ZUS - Ik wil met jou naar de zon



Extra Informatie

“Nederland wil naar de zon!”

Best:
In Nederland zijn we er klaar mee, voor de meeste Nederlanders geldt maar zon en moegen de betere temeraturen nu wel komen!
Dat dachten de zussen Bo en Kiki ook, samen met vader Paul die zelf jaren actief was als DJ hebben ze hoe toepasselijk en liedje geschreven met de titel “Ik wil met jou naar de zon”.

Een nieuw duo is geboren “ZUS”, Bo 16 en Kiki 13 beiden leerlingen van het Schijndelse Elde College werden door pa Paul gevraagd het liedje in te zingen, maar wat bleek hun stemmen bleken heel erg mooi bij elkaar te passen waardoor ook de producer er niet aan twijfelde om dit liedje met Bo en Kiki op te nemen.

De zussen zijn beide musical fans, en hun grote voorbeeld is Kim Lian van de Mey. Het zijn echte feestbeesten die serieus met hun zangcarrière bezig zijn. Ze krijgen beide zangles van Irma Pamelen, ex idols kandidaat die 5de werd in het 2de seizoen. Bo & Kiki zijn elke dag wel bezig met muziek.

“Ik wil met jou naar de zon” is dan ook een winterse plaat met zomer hit aspiratie!
Laat u verrassen door dit nieuwe duo ZUS!

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een bijpassende videoclip, maar de platenfirma Pitch Up Records kon niet wachten met de release van “Ik wil met jou naar de zon”. Zeker gezien de vrieskou die ons de afgelopen week weer heeft verrast!

De single is via de officiële portalen te downloaden.


VideoClip

Terug naar het archief