Michel Bodifee - Zing met me mee!



Extra Informatie

Groots Succes Michel Bodifee

De single is nog maar net uit maar is nu al een groot succes gebleken. 26 juli j.l. tijdens De Deure XXL te Enschede ontving Michel het eerste exemplaar uit handen van Willie Oosterhuis. Bij de duizende bezoekers van dit evenement raakte de zwoele zomerse klanken van Bodifee’s nieuwe single “Zing met me mee!” de juiste snaar!

De single “Zing met me mee!” is vanaf 3 augustus via de bekende downloadportalen te downloaden, maar natuurlijk voor de echte liefhebber van het nederlandstalig lied ook via o.a. tvoranjeshop.nl, singlecd.nl en in de betere platenzaak fysiek te bestellen en te verkijgen.

Tijdens het optreden van Michel Bodifee bij De Deure XXL is ook de hand gelegd aan de laatste beelden van zijn videoclip. Michel heeft zoals veel artiesten een droom, en het thema van zijn clip was geboren. Speciaal voor deze videoclip is er op verzoek van Michel een rol weggelegd voor zijn vrouw, die zwanger is van hun eerste kindje en ze hopen rond 27 september dit wonder aan de wereld te mogen tonen.

Naast een goed gevulde agenda in Nederland is Michel ook bij onze zuiderburen een veel gevraagde artiest, zijn vorige single heeft daar dan ook hoge posities bereikt in de diverse radiolijsten. Michel zal op 18 augustus tijdens de Valenciafeesten zijn nieuwe single “ Zing met me mee!” presenteren aan zijn Belgisch publiek.

Item TVOranje:

Item De Sterrenparade:


VideoClip

Terug naar het archief