Joop & Rudi - 1,2,3



Extra Informatie

Nieuw duo knalt de lijsten binnen!!!

Arnhem/Best – Joop en Rudi knallen keihard binnen!
Het begin van het nieuwe jaar is goed begonnen. Het duo Joop en Rudi maken definitief hun intreden in de Nederlandse muziek scene. Ze komen keihard binnen knallen met hun spetterde carnavalskraker 1,2,3. Meteen scoren ze (op eerlijke wijze!!) een hoog aantal views op YouTube, binnen enkele dagen worden ze dan ook opgepikt door Pitch Up Records en krijgt de single een officiële release. Deze is vanaf vandaag te downloaden en vanaf 4 februari in de betere muziekwinkel te verkrijgen.

Regionaal zijn Joop en Rudi al een veel gevraagd duo en nu ze zijn flink aan de weg aan het timmeren om ook landelijk door te breken. Op hun lange weg naar succes worden ze voor hun eigen reallife soap gevolgd door een cameraploeg.
Zo kan heel Nederland zien wat het inhoud artiest te zijn anno 2012 en kan de kijker regelmatig kijken naar de dagelijkse bezigheden van Joop en Rudi.

Bovenal liggen er al weer flink wat nieuwe nummers op de plank en zijn er ideeën om een plaat bij elk feest te maken. We gaan zeker meer horen dit jaar van Joop & Rudi!

Reallife Soap:
YouTube: http://youtu.be/x-s6xWFJfaY


Extra informatie:

Tijd : 3:36 min.
EAN : 8700001805827
T&M : T: R. Smulders / Y van den Bogaard M: Jelle Bruinsma
Productie : Jelle Bruinsma


VideoClip

Terug naar het archief