Laatste Nieuws

Door Pitch Up Records - Donderdag 27 Juni 2013 nieuws

2de single voor het duo ZUS

Hilversum:


Na het succes van hun debuut single “Ik wil met jou naar de zon”, zijn Bo en Kiki er helemaal klaar voor.....
De vakantie begint en ze gaan heerlijk naar het zuiden, Frankrijk wel te verstaan.
Deze nieuwe single met de titel "In mijn rode cabrio" is vanaf nu te verkrijgen en de meiden zijn echt klaar voor de zomer.

Bo (16) & Kiki (13) zijn naast druk met school een goede basis aan het leggen voor hun zangcarrière. Niets overhaasten maar bezig zijn met wat ze leuk vinden en dat is ook duidelijk te horen in deze gloed nieuwe productie.

De nieuwe single “In mijn rode cabrio” heeft een melodie waarbij je weet 1 keer horen is niet meer uit je hoofd krijgen, De productie is in handen Peter van Nierop, de tekst is geschreven door P. Sluijpers.

Tijdens de opname van de videoclip ging er dan ook bijna iets fout, Bo mocht zelf rijden maar ja dat voor de eerste keer.

Op vakantie “In mijn rode cabrio”……..LALA LALA LALALALA!

De zussen Bo & Kiki zijn beide musical fans, en hun grote voorbeeld is Kim Lian van de Mey. Het zijn echte feestbeesten die serieus met hun zangcarrière bezig zijn. Ze krijgen beide zangles van Irma Pamelen, ex idols kandidaat die 5de werd in het 2de seizoen.
Bo & Kiki zijn elke dag wel bezig met muziek. Het enthousiasme is dan ook overal terug te zien op hun gezichte als ze waar dan ook staan de zingen.

Is Nederland klaar een een super leuk nieuw duo?