Laatste Nieuws

Door Pitch Up Records - Vrijdag 24 Mei 2013 nieuws

“Rosamunde weer terug in de hitparade!?”

Hilversum:
Wat moet Thom Craane gedacht hebben toen hij in november 2012 zijn eerst single “Kom maar op” lanceerde! Juist deze single heeft zijn zangcarrière in een hogere versnelling gebracht. Daarom nu is het tijd voor een nieuwe single! En dit is hem geworden “Rosamunde” maar dan wel in een partyversie!

Thom’s carrière als artiest is begonnen op feesten en partijen en in het najaar van 2012 heeft hij samen met DJ Yeroen & DJ Wes z’n eerste single uitgebracht. Hierdoor is Thom Craane nu een veel gevraagde zanger voor festivals en grote podiums. Maar ook staat hij bij vele kroegen de sfeer op te pompen. Zijn moto is dan ook: “Kom maar op, als je denkt dat je me aan kan”.

Via Yeroen maakte Thom Craane kennis met Tom (DJ Tomba) en na een aantal gespreken ontstond er het idee om samen een single te gaan maken. Juist de combinatie van de drie heren staat garant voor een geweldig feestplaat. DJ Tomba DJ bij o.a. Après Skicafé Shooters, de Skihut in Tilburg en elk jaar draaien in Hinterglemm daarnaast is hij één van de mannen achter het concept van “52 Weken Feest”, weet hoe hij een feestje moet bouwen. Dit geldt ook voor DJ Yeroen, als DJ bij de Prins in Tilburg en Après Skicafé Shooters in Sint-Michielsgestel maar ook als producer van diverse remixen die in elke feestcafé te horen zijn, ook hij weet er altijd weer een feest van te maken.

Zoals wij nu kunnen zeggen een gouden Feest Trio is geboren.

Rosamunde is de eerste single van dit trio waar we zeker nog heel veel van gaan horen!

De single “Rosamunde” is vanaf vandaag via alle download portalen te verkijgen.