Laatste Nieuws

Door Pitch Up Records - Donderdag 17 Januari 2013 nieuws

“Country Wilma terug op de boerderij!?”

Best:
Het is al weer ruim 20 jaar geleden dat Country Wilma Nederland veroverde met haar hit Op de boerderij. Het begin van een zang carrière waarbij Wilma met zowel nationale als internationale artiesten het podium deelde. Maar ook een carrière met de bekende ups en downs.

Sinds november 2011 is er een nieuw team rond om Country WIlma die samen met Wilma de juiste weg zijn ingeslagen. Het resultaat was haar single Country Queen die begin 2012 is uitgekomen. Wilma is helemaal terug van weggeweest, naast de promo bezoeken aan de vele radiostations is ze een graag geziene gast bij de Tros, RTL en SBS6. Ook haar gastrol in de nieuwe speelfilm Leve Boeren Liefde die dit jaar gaat uitkomen en haar deelname in diverse andere tv programma’s is het nu weer tijd voor een nieuwe single.

Zondag 13 januari had Life 4 You de TV primeur van de nieuwe single “Henkie m’n Hengst”, de keuze om deze single uit te brengen is heel bewust gemaakt. “Henkie m’n Hengst” doet het zeker goed in het party/feestcircuit. Wilma is niet voor niets de koningin van het platenland.
Maar Country Wilma heeft er een nieuwe groep fans bij, de kids. Wilma blijkt bij de jongste onder ons gezien te worden als een lieve oma…..
Wij hebben Wilma al benoemd tot Granny Country Wilma!

Vanaf 18 januari is de nieuwe single van Country Wilma te verkrijgen in de betere platenzaak en via alle officiële download portalen.