Laatste Nieuws

Door Pitch Up Records - Dinsdag 4 December 2012 nieuws

“Positieve toekomst voor Lisa van Ras!”

Best:
Wie is Lisa van Ras zult u zich nu afvragen!
Deze prachtige 16 jarige uit het mooie Odiliapeel, heeft zich in maart dit jaar aangemeld voor The Voice of Uden/Veghel.
Met haar geweldige stem heeft ze zich door de voorrondes gestreden en stond ze op 14 mei in de finale. Geheel verdient mocht Lisa de 1ste prijs in ontvangst nemen, zowel de jury als het publiek waren het unaniem eens Lisa is The Voice of Uden/Veghel 2012.

Naast een prachtige beker werd Lisa een eigen single opname aangeboden in een professionele studio de Strictly Music studio’s. De producers Peter van Nierop, Hans Raaijmakers en Lucien Schevers zijn aan de slag gegaan voor de productie van Lisa’s eigen single.

Lisa die een VWO opleiding volgt aan de Udens College moest eerst haar 4de jaar afronden en een goede basis in haar 5de jaar leggen voordat ze de studio in mocht. Lisa’s grootste passie en hobby is zingen en muziek, al vanaf kind af aan zingt ze altijd en overal. Vanaf haar 12de volgt ze zangles bij MIK en sinds kort kan ze zicht zelf ook begeleiden op piano.

De producers hebben na gesprekken met Lisa over de richting van haar muziekkeuze een geweldige track geproduceerd die met de titel “Positive” in één klap Lisa’s karakter blootlegt. Altijd positief zijn, deze uptempo track is via de officiële download portalen te verkrijgen.

Lisa van Ras een naam die je zeker vaker zult gaan horen en wij weten zeker dat Lisa een geweldige muzikale “Positive” toekomst tegemoet gaat!