Laatste Nieuws

Door Pitch Up Records - Maandag 16 April 2012 nieuws

Eerste single voor Ronald van der Lee!!!

Best / Hilversum:
Het heeft toch 20 jaar geduurd maar dan heb je ook wat, zo zou je het kunnen brengen maar niets is minder waar. Ronald van der Lee is zeker in het live circuit geen onbekende.
Hij voelt zich op het podium het best, en dat is dan ook de reden geweest om nooit eerder een eigen single uit te brengen.
Maar waarom is 2012 dan zo anders? Ronald kreeg steeds vaker de vraag bij optredens wanneer hij met een eigen single kwam. Samen met zijn management, Mamboe Productions is er in 2011 besloten een eigen single uit te gaan brengen en is Ronald de studio in gedoken om deze geweldige plaat in te zingen. Voor de muziekkenner herkenbaar voor de luisteraar geheel nieuw dat is hoe je deze nieuwe single het best kan omschrijven.
En Dans is de titel en is vanaf deze week in de winkel of per download te verkrijgen.

De release van En Dans stond eigenlijk gepland begin maart, maar door het onverwachts overlijden van Ronald’s vader eind februari is in goed overleg besloten de release uit te stellen. Voor Ronald is 2012 emotioneel gezien nu al een dubbel jaar, het verlies van zijn steun en toeverlaat maar daarnaast ook “the show must go on”, en dat doet hij met zijn nieuwe single En Dans.